Itsenäisyyspäivä 6.12.2019

04.12.2019

Kuopion Taksiykköset haluaa tarjota Kuopion Sotaveteraaneille mahdollisuuden maksuttomaan taksikuljetukseen Kuopion kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlaan Musiikkikeskukselle 6.12.2019 klo 12 alkaen sekä myös paluukuljetuksen juhlan päätyttyä.

Ohjeistus kyytien tilaamiseen:

  • Taksikuljetus tilataan soittamalla taksiykkösen tilausnumeroon 0200 11101
  • Tilauksen yhteydessä tulee mainita, että kyse on Itsenäisyyspäivän juhlaan menosta ja kyseessä on sotaveteraanikuljetus. Lisäksi mikäli mukana on saattaja tai apuväline, esimerkiksi rollaattori, niistä tulee mainita tilauksen yhteydessä. Samalla soitolla voi tilata myös paluukyydin.
  • Tilauksia otetaan vastaan Taksiykkösten toiminta-alueelta Kuopiossa. Maksuton taksikuljetus koskee Itsenäisyyspäivän juhlaan menoa ja paluukyytiä Kuopion Musiikkikeskukselta takaisin päin.
  • Suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä, eli kyyti kannattaa tilata hyvissä ajoin.