Viikko- ja muut tapahtumat 2018

VIIKKOTAPAHTUMAT alkavat viikolla 2/18 ja syksyllä viikolla 36/18

Lukijoille tiedoksi, että vuoden 2018 alusta kuoromme perinteet on ottanut hoitaakseen Puijon Laulu – Kuoron nimi on Kuopion Sotaveteraanien Perinnekuoro – Puijon Laulu. Kuorossa laulaa edelleen muutama Tammenlehvää kantava sotiemme veteraani ja kuoro hoitaa perinnetehtävät laulun voimalla, kuten aikaisemminkin.

TIISTAI JUTTUPIIRI klo 09.00
Kuopion Klubi

KESKIVIIKKO VESIVOIMISTELU klo 13.30
Uimahalli

TORSTAI PERMANTOVOIMISTELU klo 10.15 Suokadun palvelukeskus

PERJANTAI VESIVOIMISTELU klo 11.00
Suokadun palvelukeskus­­­­­­­­­­­­­­­­­
______________________________________________________________________________________________
MUUT TAPAHTUMAT

ASEVELI-ILTAMAT ja Pohjois-Savon Aluetoimiston vuosipäiväjuhla perjantaina 23.2. klo 18.00 Savon Ammatti- ja aikuisopistolla. Sotilaskodin munkkikahvit 16.30 alkaen
Ilmavoimien Soittokunta. Arja Koriseva ja Jorma Hynninen
Illan juontaa Heikki Kahila
Tanssit soittaa Savon Harmonikka-Klubi

Järjestäjänä Kuopion Laulavat Rakuunat ja P-S Aluetoimisto. Pääsymaksu 25 € (ml kahvit). Liput vain Lippupalvelu Lippu.fi kautta tai tilaamalla toimistonhoitaja Stiinalta soittamalla 15.2. mennessä.

VETERAANISEURAT Keskusseurakuntatalon kahviossa 10.4. ja 15.5. Syksyn seuroista tiedotetaan toukokuun seurojen yhteydessä.

KIRKKOKONSERTTI sotiemme veteraanien hyväksi Kuopion Tuomiokirkossa 11.3. klo 18.00 Piirin järjestämänä. Maksullinen ohjelma.

TALVISODAN PÄÄTTYMISEN MUISTOJUMALANPALVELUS 13.3. klo 10.00 Puijon kirkossa. Saarnaa Jaana Marjanen. Kuorona Kuopion Sotaveteraanien Perinnekuoro – Puijon Laulu.

Sotiemme veteraanien ja reserviläisten Kuopion KIRKKOPÄIVÄ Kallaveden kirkossa 16.9.18 Ilmoittautumiset toimistolle 2 vkoa aikaisemmin. Keittolounas Jumalanpalveluksen jälkeen.

Piirin KESÄLEIRI Sompalassa 25.6. – 29.6. Ilmoittautumiset 3 vkoa ennen leiriä.

Naistoimikunnan kuukausitapaamiset Keskus SRK-talolla keskiviikkoisin klo 13.00 seuraavina päivinä: 21.2 , 21.3 , ja 18.4 Huhtikuun tapaamisen yhteydessä ilmoitetaan syksyn ensimmäisestä tapaamisesta.