Viikko- ja muut tapahtumat 2017

TORSTAI PERMANTOVOIMISTELU klo 10.15 Suokadun palvelukeskus

PERJANTAI VESIVOIMISTELU klo 11.00
Suokadun palvelukeskus­­­­­­­­­­­­­­­­­
______________________________________________________________________________________________
MUUT TAPAHTUMAT

ASEVELI-ILTAMAT ja Pohjois-Savon Aluetoimiston vuosipäiväjuhla perjantaina 24.2. klo 18.00 Musiikkikeskuksessa:

Ilmavoimien Soittokunta ja Jenna Bågeberg – Tangokuningatar –
Illan juontaa Heikki Kahila
Savon harmonikka-Klubi

Järjestäjänä Kuopion Laulavat Rakuunat ja P-S Aluetoimisto. Pääsymaksu 22 € (ei sis tarjoilua). Liput vain Lippupalvelun kautta. Virvokkeita ostettavissa Musiikkikeskuksen kahvioista.

VETERAANISEURAT Keskusseurakuntatalon kahviossa 14.2. 18.4. ja 9.5. Syksyn seuroista tiedotetaan toukokuun seurojen yhteydessä.

KIRKKOKONSERTTI sotiemme veteraanien hyväksi Kuopion Tuomiokirkossa 12.3. klo 18. 00 Piirin järjestämänä. Maksullinen ohjelma.

TALVISODAN PÄÄTTYMISEN MUISTOJUMALANPALVELUS maanantaina 13.3. klo 10.00 Puijon kirkossa. Saarnaa Jaana Marjanen.

Sotiemme veteraanien ja reserviläisten Pohjois-Savon seutukunnallisen KIRKKOPÄIVÄT Kuopion Kallaveden kirkossa 4.6.ja syyskuussa Pielavedellä (aika ilm myöhemmin). Ilmoittautumiset toimistolle 2 vkoa aikaisemmin.

Piirin KESÄLEIRI Sompalassa 26.6. – 29.6. Ilmoittautumiset 3 vkoa ennen leiriä. Sompalaan on suunnitteilla päiväretki leirin aikana.

Suomi 100-vuotta Juhlakonsertti Iisalmessa Säisä-salissa 29.10.2017 Piirin järjestämänä. Kuljetuksesta peritään pieni korvaus.