Naisjaosto

16.01.2015

irma_susineva

HYVÄT NAISJAOSTON JÄSENET

Toivon kaikille jäsenille hyvää alkanutta vuotta 2015.

Kkiitos menneen vuoden toiminnasta ja aktiivisesta osallistumisesta jaostomme toimintaan. Yhdistyksen tilaamat kahvitukset, puurojuhla ja veteraanikeräysten käytännön järjestelyt ovat olleet vastuullamme, näin jatkamme myös tänäkin vuonna.

Syyskuun kuukausitapaamisessa Kuopion kaupungin teatterin edustaja piti esitelmän siitä, mitä parannuksia Teatterin kunnostus sai aikaan. Lokakuussa saimme tietoiskun voimaantulleesta vanhuspalvelulaista. Marraskuussa teimme nojatuolimatkan vanhaan Viipuriin.

Naisjaosto on jo yli 45 vuoden ajan järjestänyt kaikille jäsenille tarkoitetun puurojuhlan. Juhlan tarkoituksena on tuoda mukavaa yhdessäoloa ja olla osana Joulun odotusta. Keskusseurakuntatalolle oli varmaan helpompi tulla, koska osallistujia oli tosita sataa, mutta tila asettti tarjoilun järjestämiselle omat rajoituksensa. Apua saimme tänäkin vuonna Rissalan Sotilaskotiyhdistykseltä, ilman heidän apuaan järjestäminen olisi ollut vaikeaa. Ohjelma oli musiikkipainotteista, siitä kiitos Sotaveteraanikuorolle ja uudelle kuoronkohtajalle Valtteri Tuomikoskelle.

Kevään kuukausitapaamisissa on taas mielenkiintoisia alustuksia. Näihin kuukausitapaamisiin toivoisin jäsenten ehdotuksia aiheista tai miten muuten voisimme toimintaa kehittää.

Kokoonnumme seurakuntakeskuksessa edelleen kerran kuukaudessa torstaisin klo 13.00 seuraavasti: 15.1., 19.2. (vuosikokous), 12.3. ja 16.4. Toukokuun tapaaminen ilmoitetaan erikseen.

Ilmoitamme edelleen tapahtumista Savon Sanomien Muistio-palstalla.

Syys- ja talvipimeän jälkeen toivon teille aurinkoista kevättä.

Irma Susineva