Siniset Yhteislauluillat Museon pihassa. Tule laulamaan.

17.05.2024

Kesä- ja heinäkuussa meitä laulattaa Puijon Laulu ja Miia Liukko ja elokuussa rovasti Kimmo Kivelä.
SINISET LAULUILLAT – kopio (1)

Veteraaniperinteen vaalija-kilpi Kuopion Sotaveteraanimuseolle

04.03.2023

Tammenlehvän Perinneliitto on myöntänyt käyttöön ottamansa Veteraaniperinteen vaalija-kilven Kuopion Sotaveteraanimuseolle osoituksena sen tekemästä arvokkaasta työstä sotiemme 1939–1945 veteraaniperinteen vaalimiseksi. Kilpi luovutettiin 8.11.2012. Kilven luovutti Perinneliiton toiminnanjohtaja, eversti evp. Pertti Suominen.

Usean vuoden aktiivisen perinteen keruun ja valmistelujen tuloksena vuonna 2004 avattuun Kuopion Sotaveteraanimuseoon on sen isäntäyhdistyksen toimenpitein koottu esimerkillisellä tavalla arvokas ja mielenkiintoinen kokoelma sekä sotavuosista että Kuopiossa sijainneista joukoista ja vanhasta kasarmialueesta kertovaa aineistoa. Nykyään isäntäyhdistyksen nimenä on Kuopion Veteraaniperinne ry (ent Kuopion Sotaveteraanit ry)

ELÄKÖÖN TAMMENLEHVÄN VETERAANIEN PERINNE

24.02.2023

EI ELÄ ILMAN TALOUDELLISTA TUKEA. KIITOS KUOPION KAUPUNKI, KUOPION RESERVILÄISET RY, KUOPION RESERVIUPSEERIKERHO RY, MONET MAANPUOLUSTUSTUSYHDISTYKSET JA -KILLAT SEKÄ TE USEAT YKSITYISET YRITYKSET JA YKSITTÄISET TUKIJAMME – KUOPION VETERAANIPERINNE RY KIITTÄÄ TEITÄ ASENNOSSA KUNNIAA TEHDEN.